Menu

L’Hotel

Hotel tradicional d´alta muntanya en plena naturalesa amb confortables instal·lacions, esplèndides vistes panoràmiques de la vall de la Cerdanya i amplis jardins que enllacen amb 500 Ha de boscos i prats. Piscina amb tobogan d´aigua, piscina i parc per a nens, parquing a l´hotel i parquing privat a peu de pistes.

Tots els salons, menjador i habitacions son amb terra de parquet i amb una càlida i acollidora decoració. L´hotel disposa de diverses sales per activitats: ping-pong, discoteca Karaoke, activitats per a nens, sala de TV, cambra guarda esquís, sala de fitness amb sauna i raig UVA, zona de tir a l’arc. Totes les habitacions tenen bany telèfon i TV multicanal.

Durant la seva estada i aprofitant els recursos que li ofereix el meravellós entorn de la Cerdanya – i en particular La Molina, tan propera al parc natural del Cadí, podrà practicar les seves afeccions preferides: esquí, passejades, excursions, treking, senderisme, tennis, golf, hípica, pesca, BTT, rafting, raquetes, tir amb arc, termalisme, art romànic, gastronomia….

L´hotel organitza diàriament activitats pel seu entreteniment. També ens cuidem d´organitzar-li excursions, cursets d´esquí, facilitar-li forfaits de remuntadors, llogar material d´esquí i “Bicicletes tot terreny” .

  • Share

Altres pàgines