Menu
Pet Friendly
Reserva Online

Un ampli ventall d’activitats

L’estació d’esquí de la Molina, situada als pirineus orientals, és una excel·lent base per a la practica de múltiples activitats lúdiques i culturals. Destaquen per les seves immillorables condicions climàtiques, les activitats d’hivern com el esquí, el snowboarding, l’esquí de muntanya, les excursions amb raquetes de neu, les excursions amb motos de neu, l’esquí de fons així com altres esports nòrdics com el múixing i els trineus amb gossos.

L’estació també disposa de magnifiques instal·lacions per a la pràctica de múltiples esports i activitats apres-ski. Entre elles es troben, una pista de gel, el bowling, l’esquaix, massatges, sales de jocs, bars i restaurants, etc.

La Molina també reuneix unes característiques que la fan ideal per a la pràctica d’un gran número d’activitats durant tot l’any. La seva bonança climàtica així com la seva supèrbia naturalesa, la fan perfecta per a la practica del senderisme, el trekking i excursions en bicicleta de muntanya o excursions a cavall.

Per als més aventurers, existeixen tota mena d’opcions, des d’excursions en quad, barranquisme, vols en globus, tir en arc, trial i tota mena d’activitats a l’aire lliure.

La Cerdanya, disposa de dos camps de golf de 18 forats que estan a 15 minuts de l’hotel.

La vall de la Molina, també és un excel·lent lloc per practicar la pesca de riu i la pesca esportiva.

Entre les ofertes culturals podem destacar rutes romàniques i gastronòmiques, visites a pobles i un ampli ventall de museus i fires per a visitar.

  • Share

Altres pàgines